Nr 80 - hais levib .. @ 02:11 09.08.2012
* * * * * 3.33

jou kutid ää . nii mina olen 10 aastane mu nimi on nataja ja eile kui ma seppäläs käisinä ss naguu ma ostsin ea endale alukadää . need maksid 5 eurtsi nagu ainult . .. see järel läksin hessi ... oioi te ei tha edasi teada ma ostin suuure kana eine jatopelt friikad koos kurkidega . kui olin einet peagu lõpetamas hakkasin hammustama viimast ampsu enda jääsalatis mille olid kõrval laua pepole maha ätnud mile ma endale võtsi ) siis nägin seal ussi ! ma purksan oksele kõõik oli tä...

Nr 79 - friigitsus @ 01:58 09.08.2012
* * * * * 1

reaalselt! see juhtu aasta tagasi, aga ma mäletan seda ikka veel nagu eilset päeva! ma räägin teile.. aasta tagasi ärkasin hommikul üles ja te ei kujuta ette mis ma enda voodi alt leidsin! mu väike õde oli sinna sokutanud kunst sitajunnni! ma tean, et ta mõnitas mind! sest kui mina väike olin sittusin ma igale poole! absull igale poole! ja nüüd ma ei suuda seda päeva enam unustada! ma siiralt tahaks ka praegu sittuma minna! palun andke mulle uus elu.. okei! mul jäi veel laua alune ...

Nr 78 - sitane sokk @ 01:49 09.08.2012
* * * * * 4.2

tere . ma väga palun et te ei võtaks seda kui naljana ! palun teid !
umbes 1 nädal tagasi kinkis mu ema mulle ühed ilusad valged sokid . ma olin eufoorias ja tõsiselt ka mul ei ole kunagi olnud ,, ilusaid valged ,, sokke . ja siis ma panin need jalga . ja siis juhtus see . et !!!!!! mu koer oli just herneid söönud ja terve maja oli täis pasndatud ja siis ma astusin ühe suure hunniku sisse ja sokk oli rikutud kui napsti ! sellest ajast peale on mu ema mu peale väga solvunud ja on hoi...

Nr 77 - olen friik @ 01:42 09.08.2012
* * * * * 1

nüüd ma siis lõpuks tunnistan, olen friik..... ma ei taha olla ja soovin uut elu............. mingit elu kus lastakse rahulikult koolis kakal käia!!!!!!! päriselt ka praegu kõik muugivad mu ukse lahti!!!!!!!!!! isegi kui ma ust ei lukusta trambitakse sisse!!!!!!!!!!! aga hüva on!!!!!!!!!!! ma lähen üritan kakal ollla!!!!!!!!!!! arvuti tund lõppes!!!!!!!!!!!!!!!!

Nr 74 - Tädi Viiner @ 23:57 20.07.2012
* * * * * 2.67

Tere,
mul on selline mure, et umbes kaks kuud tagasi kasvas mulle nina otsa banaan. Nädal hiljem kasvas banaani kõrvale kartul. Lõpuks oli mu nina otsas terve puuvilja-vaagen. Ühel päeval mu nina murdus ja läksin ninadoloogi juurde. Ninadoloog raius mul kõik puuviljad nina otsast ära.
Nädal hiljem kasvasid kõik puuviljad tagasi, olen tüdinud sellest ja müün oma elu ülisoodsalt. Nüüd ja kohe ostes saate 50% soodustust!!! Olen veel noor, niiet on küll mõttet osta. Küsimuste ...

Nr 73 - wanna new life ^^ @ 11:19 12.07.2012
* * * * * 0

tahan uut elu :P

Nr 70 - tere @ 01:36 02.07.2012
* * * * * 1.5

olen 13 aastane tytarlaps , ja sooviksin osta oma parimale sõbrannale leenule uut elu, kuna tal on vist ajupeetus...

Nr 69 - mind saadeti. @ 20:59 23.06.2012
* * * * * 4

Mind saadeti siia kuna ütlesin sõbrale et ta on kana, andis mulle saidi ja "oi" täpselt mulle mõeldud lehekylg. elu ma osta ei soovi lihtsalt ma siin mingi friiiik . palun võtke see lugu vastu , ma olen enne ka kirjutanud , friigitsus nr 38 oli vistt :D niiet seda asja ma juba tean. lisage effbees sõpsi. nime ma ei ytle . otsige ise yles. mul on õde ka tamingi lahekas. MUSI PYKSI TEILE. ma soomes. olen äge jou .
vaadake kindlasti nigga tv (: pange effbeesse : Nigga TV. seal on jumala l...

Nr 68 - Ost @ 14:01 23.06.2012
* * * * * 3

Tere, olen Ann. Sooviksin osta hea elu odava hinnaga.

aitäh

Nr 67 - SUUR PROBLEEM @ 00:58 21.06.2012
* * * * * 3.25

Tere! Oleks hädasti hädasti abi vaja. Nimelt ma tahtsin teha kartulisalatit. Kõik oli tore jne aga siis oli kirjas,et keeda kartuleid koorega. Ja nüüd olekski küsimus,et kui palju tuleb koort panna? Sain vastuse,et rõõska koort oleks soovitav panna,aga ikkagi see kogus? Ette tänadel Aaneli :).

PS! On ka raha mure, et kui kellegil on soovi,siis müüksin oma elu ära, võib ka hinge peale tingida!