Nr 167 - Makaroon @ 18:06 09.02.2014
* * * * * 2

Müün ühte hallitavat juustu-makaroni. Hind oleks siis 5 eurot. Kel huvi helistagu 54541010.


Makaroon

Nr 166 - Soovin osta elu SaviKiizuga @ 02:20 09.02.2014
* * * * * 5

Tsauki muzikiizud!

Mul käivad viimasel ajal neelud Savikeze järgi. Igal vabal hetkel otsin pilte ja videoid temast. Olen lihtsalt nii kõrvuni armunud, on kellelgi pakkuda elu Savikezeega?

Igavesti Teie muzikiizu,

Jannnnnnnnnnnnnn :*

Nr 165 - help @ 19:51 06.02.2014
* * * * * 5

aidake meid me elame ainult burksi toidust ja tõmbame ainult väljas ringi help

Nr 164 - Tere @ 01:37 06.02.2014
* * * * * 0

Tere olen Grete elan koplis põlenud majas ja yolo on mu koodnimi,olen suht taun peast ja aga mul swagi sitaks kuna mu isa perekonnanimi on yoloswag ja siis mu klassivend on lihtsalt parim yolokas ja istume koos solli wcs ja teeme neete endale sest see on nii yoloswag värk exole ja siis mu fb on grete poleoluline ja teen suitsu ja tahaks müüa siin oma swagi kilohind 20 eurot

Nr 163 - ma äi maläta ämä nimää @ 17:25 04.02.2014
* * * * * 0

houu miss tete häh ma älvan ed yolo tähäntap lahe ja swäg tähäntap paha tütuk ölet ja mu klasigalsane ütläs mülle ät ma nään välla näku sväkkerkirhl jä ät mü sõbel on gäägi sfähkkyolofeil ja tä utdless siss kujj ma dägin äsdi naljaga nalia siis mu sõper üdläss ikkssss tee veil ja mina vasšdasin pibarmüntatee!! smille ma dean ed on inimeze neim!! ma otsgan inkglisä kelt! neim on nimi! ja äd pealgiri on nimi deisä sõnaka nimi!! aka ma äi mäladant oma nime!! j...

Nr 162 - Hädast lõhkemas! :( @ 22:23 20.01.2014
* * * * * 3.5

Tere!
Üks õhtu otsustasin üle pika aja televusserit vaadata kuna ma pole teinud seda viimased 4 aastat seoses Minecrafti mängimisega. Kõik oli ilus ja kena kuni telekas pildi ette viskas ja ekraanil näidati saadet "Vallatud Tissid". Okei huvitav pealkiri seega jäin seda vaatama. Järsku kobis ekraanile mingi röve karvane ja naisehäälega metroseksuaal. Ma pole siiani kindel kas see oli mees või naine. Tema nime järgi (Carmen) võis arvata et tegu on naisega kuid püha jeesus ja mamm...

Nr 161 - Hädasti vaja elu.. @ 21:00 04.01.2014
* * * * * 3

Tere!
Olen 14 aastane tüdruk, kes soovib elu osta. Mul nimelt pole elu.. kogu mu "elu" on siiani olnud directionerile kohane One Directioni stalkimine, fangirlimine ja twitteris #EstoniaNeeds1D säutsumine... :)

Ette tänades
Crazy Mofo

Nr 160 - Prükkari eit @ 04:49 29.12.2013
* * * * * 0

Tere. olen 94 aastane kodutu haisukott elan prügikastis koos igasuguste pasajunnide ja haisvate ära mädanenud asjadega raisk. eitegelikult see haisev räpane kast on päris luks koduke mul siin tänava ääres täitsa vittus ju noh. olen siin pasaurkas pesitsenud juba paar aastat. mind on vahepeal käinud külastamas muidu paar veidrat pomzilõusta kah, türa nats ära ehmatas küll kui nad mu sitaurka kaane lahti venitasid ja küsisid mis elajas ma selline siin olen et kas ikka elan veel võ...

Nr 159 - yolo porknanägu @ 13:55 23.12.2013
* * * * * 4

tsaoooooo :*****

ma naq nägin et siin on siish minusugune porgand :*
mulle juuuuuuubedalt meeldivad kurgid
isiklikutel põhjustel :**

aga jhhh naq
#YOLO #PORGANDID #kurkidega saab teha palju asju

Nr 158 - jumal on olemas!!! @ 00:58 23.12.2013
* * * * * 1.5

Tere olen Herman. Ma olen alakaalus. Kaalun 10 kg. Ma sündisin 2 kuuselt, seega olen abordijäänus. Elu on ilus, sain üle pika aja trussikuid vahetada, pilt kiskus pruuniks ja perse hakkas kipitama. Lugesin ka maas olevast ajalehest et justin bieber lõpetab karjääri. Selle peale ei oska ma midagi öelda peale selle et JUMAL ON OLEMAS. Tegelikult ei vajagi uut elu, sain pruuni triibu püksist ära ja elu on nagu lill. Ehk soovite elu osta? (Puudub telefon, aadress või e-post. Kui soovite e...